APA Sagrats Cors Sóller

dissabte, 5 de juliol del 2014

Adeu i bon camí




Benvolguts pares i mares.
Aquest és el darrer escrit que fem na Montse i en Joan ja que el nostre fill Jordi aquest any acaba 4t de ESO i per tant deixarà el col·legi Sagrats Cors.

Volem aprofitar aquest espai per donar  les gràcies a tothom que ens ha ajudat a portar a terme tots els projectes que aquests anys hem fet  la junta de l’APA , delegats i delegades de curs , direcció del col·legi , alumnat , professorat  , pares i mares i altres persones.
Moltes hores de reunions , treballs , comunicats , planificacions , discussions , alegries , decepcions , queixes , felicitacions però sobre tot molta il·lusió per poder portar-los a  termini sempre pensant que bàsicament estàvem treballant per la educació dels nostres fills i filles que és el més important per nosaltres.
Han estat uns anys de molts canvis al col·legi i a la societat en general  cosa que ha fet que s’hagin d’haver pres decisions que no sempre han agradat a tothom , cal dir que és molt difícil acontentar a tots , al col·legi hi han 333 alumnes de 237 famílies amb 474 pares i mares . De totes maneres sempre hem treballat amb el convenciment de fer el millor pels fills i filles de tothom.
Des d’aquí us encoratgem a que seguiu col·laborant amb el col·legi i l’APA per millorar la formació i educació dels nostres fills i filles , això no us repercutirà un benefici  econòmic  ja que és una activitat altruista però per contra la satisfacció d’ajudar a millorar compensa l’esforç.
Encara que no tinguem cap fill al col·legi i no puguem estar a l’APA sempre ens tindreu al vostre costat si ho necessiteu. Sempre estareu als nostres cors.
 Una forta aferrada a tots i a totes.   

Montse Roca Girvent                                                                                  Joan Cruz Boix
Presidenta APA                                                                                              Secretari APA